Home   Sommarplats

Sommarplats


 

200 skyddade båtplatser vid 5 bryggor
Vår marina ligger väl skyddad i Ramsmoraviken mitt i Stockholms skärgård. I marinan finns idag ca 200 båtplatser på fem bryggor (från A till E) varav A-, B- och C-bryggorna är betongbryggor med tillgång till el och färskvatten. Kort till el och vatten kan köpas på varvskontoret.

De allra flesta båtplatserna är vid Y-bom. På A- , B- och C-bryggorna är bommarna gångbara. Enstaka platser finns med förtöjning längs med bryggan, Y-bommar på båtens båda sidor eller vid boj. Utöver de uthyrningsbara platserna har varvet ett trettiotal service- och specialplatser. Se gärna vår bryggkarta.

Servicehus
I direkt anslutning till marinan finns en parkering och ett servicehus med toaletter, duschrum, pentry med matplats och barnhörna. Våra kunder har även tillgång till sophantering (hushållsavfall), spilloljetank, ställning för master upp till 30 m samt en mastkran.

Med en båtplats hos oss slipper man ”transportsträckan” till skärgården och har den fantastiska mellan- och ytterskärgården precis framför sig.

Parkering
Till en båtplats ingår alltid ett parkeringstillstånd för bilen. Parkering sker på anvisade platser. Tillståndet får flyttas mellan olika bilar. Vid behov kan extra tillstånd för en sommarsäsong köpas på varvskontoret. Parkeringsavgift (för t ex era gäster) kan också betalas dygnsvis genom en sms-biljett, instruktioner finns på parkeringen.

Intresserad av en sommarplats?
Vid utdelning av lediga platser prioriterar vi de kunder som även vill ha vinterförvaring hos oss. Ring till vår kundtjänst eller skicka ett mejl om du är intresserad av en bryggplats hos oss! Vi har kösystem för våra bryggplatser. Priset på en sommarplats kan ni se i vår prislista 2015.