Home   Vinterförvaring

Vinterförvaring

 

Vinterförvaring utomhus och i varmhall
För vinterförvaring av båtar har vi platser både utomhus och i en stor, fräsch varmhall (1500 kvm) där vi håller minst 15 grader hela vintern.  I varmhall täcker vi alltid båtarna med dammduk.

Vinterförvaring består delvis av själva hyran för vinterplatsen (utomhus med/utan täckning, i varmhall) och delvis av arbetet kring vinterförvaring. I arbetet ingår torrsättning, bottentvätt, hantering, stöttor och sjösättning. För exakt prisbild, se vår Prislista 2015.

Vid vinterförvaring utomhus väljer ni om ni vill ha båten täckt av oss (och ser till att täckningen fungerar hela vintern) eller om ni täcker båten själva.Täckning av båtar utomhus kan utföras både med krympplast och med traditionell täckning av presenning. 

I vår strävan för rättvis prissättning har vi olika priser på täckning beroende på båtens storlek.

Rabatt vid tidig torrsättning
Ju tidigare vi kan torrsätta din båt, desto billigare är det! Vi lämnar 10% rabatt på lyft och hantering om torrsättning sker under augusti månad. Vid sen torrsättning är det istället ett påslag på priset. Storleken på påslaget varierar beroende på hur sent torrsättningen sker, se exakta priser på vår prislista.  Med detta system vill vi uppmuntra till att de båtar som inte är i bruk tas upp i god tid för att undvika frysskador. Prissättningen blir på det här sättet också rättvisare eftersom torrsättning är både mer tids- och personalkrävande när det är kallt och blåsigt ute.

Ring vår kundtjänst eller skicka ett meddelande till oss under fliken Kontakt om du är intresserad!