Båtförvaring

   FULLSTÄNDIGA LÖSNINGAR FÖR BÅTFÖRVAR

Här på Ramsmora erbjuder vi dem bästa alternativen för förvaring av din båt under både sommaren och vintern. Med en 1500km2 stor hall, uppvärmd och bevarad på konstant 15 grader under vintern, kan du vara säker på att din båt är tryggt i även de kallaste väder.

 

På utsidan har vi plats för över 300 båtar, och bara för att det är utomhus betyder det inte att dem är oskyddade för vi har de senaste folierings teknikerna tillhands. Din båt kommer lindas med hög kvalitet, återvinningsbart, värme krympt plast, för att ge en tajt och vattentät finish. Varje båtskydd har lufthål för att säkerhetsställa bra ventilation.

 

Det finns mycket att tänka på när det gäller båtförvaring under vintern, batterier, vattentankar, motorvätskor, generator och var det verkligen meningen att lämna den där maten i kylskåpet? Ja, vi dubbelkollar allt för dig med vårt 100% vinter skötselpaket!

“Team Ramsmora håller din båt säker”

““Säkerhetsställer att din båt är ordentligt omhändertagen denna vinter. Boka lagerutrymme med oss och vi lovar att din båt blir omsorgsfullt omhändertagen, att batterierna kollas, systemen blir tömda och att båten är professionellt täckt/klädd för att klara av de tuffaste av vinterväder.””

Stefan Wahlström, VD

 ORDENTLIG LAGRING

På vilket sätt din båt är lagrad är väldigt viktigt och vi måste säkerhetsställa att varje detalj är felfri så att när vintern kommer vet du att din båt är ordentligt skyddad.
Låt oss börja med batterier, är dom fullt laddade och håller dem laddningen?
Att bevara batterier är kritiskt, om dem inte är i toppskick kommer du behöva köpa nya i början av säsongen. Vi kontrollerar, laddar och säkerhetsställer är i gott och fungerande tillstånd.
Vatten och bränslesystem, tömda, bibehållna och fläckfria – om du inte är säker så går vi igenom din båt och går igenom varje detalj så att ingen skada sker genom frusna rör.
Innan vintern kollas motorn, vi gör detta för dig så att du kan vara säker på att motorn startar när de första varma vårdagarna anländer.

Team Ramsmora i partnerskap med dig och din båt

175

Båtplatser i marinan

300

Båtar vinterförvaras

40

Lyftkapacitet

600

Verkstadshall

1500

Varmhall

12

I omsättning