Båtlyft

 “Vår lyftkran lyfter din båt säkert och tryggt, garanterad att lyfta upp till 40 ton, drivs av vältränad personal så att du kan slappna av med vetskapen om att din bår är i trygga händer!”

 

Team Ramsmora ser efter din båt

LASTA OCH LYFT INGA PROBLEM!

Vår Vermeer yacht lyftkran kan frakta upp till otroliga 40 ton, vilket ger oss ett brett utbud av båt typer och storlekar vi kan lyfta. Från de minsta båtarna till en 40 ton superyacht med en 20 meters räckvidd, vi tar kärleksfullt hand om din båt

 

 

Alla på Team Ramsmora är tränade med dem bästa metoderna för att garantera din båts trygga färd.

 

När väl din båt är ute i vattnet högtryckstvättas skrovet, vilket ser till att vi kan göra en snabb inspektion där vi kollar efter tecken på grundstötning, vi inspekterar dina anoder efter slitage och kardanaxel efter förflyttning.

 

Båtarna förflyttas sedan till vårt släpfordon och din båt omplaceras sedan till båtvarvet för lagring eller till vår verkstad om det behövs.

Vår båtlyft

Varje år lyfter vi över 500 båtar, de flesta lyfts två gånger så det blir över 1000+ lyft, under högsäsongen kan vi flytta mer än 15 båtar om dagen.

 

Med hjälp av teamwork flyttar våra specialist lyftare och flyttare din båt tillbaka till land eller tillbaka till vattnet på nolltiden. Hur du arbetar med oss gör stor skillnad. Genom att bestämma ett datum för din båt hjälper du vårt team att organisera en logisk plan.

 

Vänligen markera din båt med lyftpunkter, vi är rätt bra på att veta vart vi ska lyfta men som vi alla vet, en hand på fel ställe kan bli riktigt smärtsamt! Vid eventuella bekymmer eller frågor ta kontakt med någon från teamet.

 

Information om båtlyft
– Gör och modellera din båt
– Allt arbete eller pre-lift testning
– Särskilda hissinstruktioner
– Lagringskrav
– Alla kontaktuppgifter

Registrera er
för vårt nyhetsbrev

Vill ni ha senaste nytt, erbjudanden och kampanjer direkt från oss på Ramsmora Marina & Varv,
fyll då i ert namn och e-postadress nedan så får ni allt ni behöver direkt i er inkorg!