BÅT FINISH

LÅT DEN SKINA!

 

Vackra båtar behöver fullständig vård och på Ramsmora Varv och Marina har vi polerar drottningen som väntar på att buffra din båt tills du kan spegla dig i den. Ge oss ett tråkigt skrov och låt oss återuppliva det, år av erfarenhet och expertis ger oss möjlighet att ta oss an det mest utmanande av projekten.

 

FINISH OCH DETALJ

Varje liten detalj i din båt inspekteras och vårdas för att uppnå en perfekt finish., byte av räcken, rostfria stålbeslag, välhållna däck och hytt toppar med en glänsande finish kommer sätta dig i rampljuset.

“Jag vill att du ska känna dig stolt över hur din båt ser ut och det är därför vi arbetar så hårt för att ge dig en perfekt finish.”

Pong the polisherPong, Drottning av finish och detalj

   PREPARATION, REPARATION

Allt ligger i förberedelserna, det är hemligheten till en bra finish. Mest tid läggs på att arbeta ytan så att den är helt ren, perfekt och slät redo för hög glans och en långvarig finish.


Det spelar ingen roll vilken färg din båt har, vi kan göra skillnad. Röda yachter, gröna motorbåtar, orangea cruisers, grå krigsfartyg kan alla ta fördel av ett kontinuerligt omvårdnadsprogram. Det kommer få dem att ser bättre ut under en längre tid, så dröj inte med att boka en uppiggande polering idag!

175

Båtplatser i marinan

300

Båtar vinterförvaras

40

Lyftkapacitet

600

Verkstadshall

1500

Varmhall

12

I omsättning