Service verkstad

“Auktoriserad för installation, service och reparation av branschledarna”

FULLSTÄNDIG SERVICE VERKSTAD

Från enkla oljebyten till fullständiga motorinstallationer, du behöver inte söka vidare. Med vår välutrustade verkstad, tränade mekaniker och överflöd av kunskap befinner du dig i säkra händer. Vi vet vad som krävs för att vistas ute på vattnet, boka service eller ring oss vid brådskande ärende och du kan vara säker på att vi gör vårt bästa för att få din båt i drift så snabbt som möjligt. Så om de är en offert för en ersättnings generator eller om dina filter fastnar, kontakta oss!

Vår gård till din tjänst

Diagnostikfelanalys & reparationeriagnostics

Marinmotorinstallationarine 

Marin teknik rådgivning och expertisarine 

Service av marinmotorer

Bränsletankar och bränslesystem

Styrsystem & rodrar

Seacocks och hudbeslag, service och utbyte

Generatorer, Bow & akter thrusters

Hydraulik, segeldrivare och mycket mer!

UR VERKSTAD

Ramsmora Varv & Marina samarbetar nära med kunder och leverantörer för att se till att vi kan leverera en professionell service anpassad till en acceptabel budget.

Vi kommer att tillhandahålla en detaljerad offert innan något arbete börjar så att du vet exakt vad dina utgifter kommer att bli.

Vi är i kontakt med leverantörerna av dina båtmotorer för att se till att alla garantier upprätthålls och att arbetet uppfyller deras standarder.

 

VERKSTADS TROLLKARLAR

Team Ramsmora lägger tid på att lära och träna så vi kan låsa upp marinmotorernas mysterium. Med så många olika typer av hantverk måste vi ofta använda en touch av magi för att avslöja ledtrådarna som behövs för att slutföra underhållet som kommer att hålla dig på vattnet.