Varför välja oss?

ETT SÄKERT BO FÖR DIN BÅT

Så som mäklare brukar säga läge, läge, läge!

 

Vi ger dig en enkel väg till hjärtat av skärgården, vi vet att det är ett fånigt att säga, men: “Spendera mer tid på vattnet när du har båten hos Ramsmora”, Under en timme från Stockholms hjärta kan du vara ute och iväg över öarna för den där tidiga kvälls ölen som har stått i kylen hela veckan. Känn spänningen rinna av dina axlar medan du styr iväg din båt från marinan, din bil är parkerad säker, trygg och utan kostnad, vilket hjälper dig utnyttja de där dyrbara timmarna under semestern och helger till max.

 

Inget krångel under hemfärden, kör rakt in i din båtplats, knyt fast båten som står redo för nästa vända. Gå tillbaka till bilen och du är avslappnad, om laddad och redo för kommande vecka i säkerhet med vetskapen om att din båt sitter bekvämt och kommer kalla dig tillbaka snart igen.

 

FULLSTÄNDIG SERVICE

Team Ramsmora fokuserar på dig som kund genom att förse dig med en början till slut service för din båt. Vi kan båtar, deras humörsvängningar, deras irriterande krångel och tillfälliga trassel.
“Skötsel levererad av människor som bryr sig”

 

Lämna det i våra kvalificerade händer att vårda båten tillbaka till full hälsa medans du koncentrerar dig på dina affärer säker i vetskapen att vi tar hand om din båt.
“Service som får dig tillbaka på vattnet”

MISSION:

Vårt mål är att låta vårt företag växa med vinst på ett professionellt och kultiverat vis genom att leverera en hög standard på båt skötsel för våra kunder. Detta kommer vi åstadkomma genom klar och informativ kommunikation, konkurrenskraftig, prissättning och kontinuerlig träning och utveckling av våra anställda. Vi säkerhetsställer att vi kommer att lyda med alla lokala och nationella miljö och etiska standard i vår industri och ge kunder och kollegor förtroende/tillit för våran verksamhet

 

VISION:

Att vara första valet för båtägare i Stockholms skärgård

Det perfekta läget för
dig och din båt.

Pålitlig service från kvalificerade personer. Auktoriserat servicecenter för alla ledande marinmotorer