Ta en rundtur

Läge mitt i skärgården

Ramsmora Varv & Marina ligger på Ljusterö -mitt i Stockholms skärgård. Marinan och varvsanläggningen ligger väl skyddade i Ramsmoraviken. Härifrån når du snabbt ut i den underbara mellan- och ytterskärgården. Inom en radie av 10 nautiska mil ligger t ex Husarö, Möja och Finnhamn. När din båt ligger i vår hamn når du den enkelt med bil, buss eller varför inte Waxholmsbåt!

 

Ett fullservicevarv

Vi är ett av de större och mest välrenommerade varven i Stockholms skärgård. Vår kapacitet tillsammans med placeringen mitt i skärgården ger oss en unik position bland varven. Vi har en mycket bred kompetens bland marinmotorer och är auktoriserad serviceverkstad för de flesta marina varumärken, bl a Volvo Penta, Yanmar och Mercruiser. Varvet har en lyftkapacitet på upp till 40 ton vilket gör att många större båtar söker sig hit.

”Målet är att bli marknadens bästa aktör gällande kvalitet och engagemang och att alltid erbjuda prisvärda lösningar -att helt enkelt ge den främsta servicen inom båtbranschen!”

Vår historia

Ramsmora Varv & Marina startades år 1982 med uthyrning av sommar- och vinterplatser. Idag är den delen av verksamheten kvar men tyngdpunkten ligger på reparation och underhåll av båtar. Företaget har från starten varit ett familjeföretag. Sommaren 2009 bytte varvet ägare till en ny familj med Johan Pedersén, företagets nya VD, i spetsen. Ägarbytet har lett till att ett omfattande utvecklingsarbete har påbörjats både med varvets olika byggnader och även med arbetssätt och rutiner.

 

Affärsidé

Ramsmora Varv & Marina jobbar med kunden i fokus! Målet är att bli marknadens bästa aktör gällande kvalitet och engagemang och att alltid erbjuda prisvärda lösningar -att helt enkelt ge den främsta servicen inom båtbranschen!

200

Båtplatser i marinan

250

Båtar vinterförvaras

4

Lyftkapacitet

600

Verkstadshall

1500

Varmhall

12

I omsättning