Vårt team

Stefan Wahlström

Stefan Wahlström är VD och lagkapten av vårt team Ramsmora. Stefan har varit på båtvarvet sedan 2016, och som en hockey spelar senior förstår han värdet av teamwork! Som en specialist tekniker med över 20 års erfarenhet fokuserar han på att leverera utmärkt kundservice och har förmågan att lösa svåra motor problem. Han säkerhetsställer att teamet kan pitchen och som en naturlig målgörare leder han med exempel för att ge bäst slutresultat.

Joel T

Vår Volvo Penta mästare, Joel, hittas ofta med huvudet ner, med skiftnyckel i handen, arbetandes i de mörkare delarna av din båt! Med kärlek för heavy metal och rena maskinrum, hör du kanske honom innan du ser honom. Joel har varit på Ramsmora sedan 2015 och han utmärker sig inte bara i mekanik, Han är också nära involverad med att sköta vår delar avdelning, han är också nära involverad med att sköta avdelningen som hanterar delar. Om du behöver råd om det senaste filter, impeller eller nästa Slipknot konsert är han mannen med svaren.

Fredrik S

Känd som Big Fred bland kompisarna och vår man till alla utombordsmotorer, har den multibegåvade Fredrik varit en viktig pusselbit av teamet sedan 2014. Lyftare, flyttare, lagrare och vårdare av våra klienters båtar. På dem kyligare dagarna kan du se honom i en rosa stickad hatt och han är alltid pratglad. Du kan se honom äta en kaka eller två med våra kunder och hans soliga temperament hjälper till att lösa de mest komplicerade mekaniska utmaningarna.

Pong

Drottning över den glänsande båten, Pong poleraren är en pedant perfektionist. Ingen båt sjösätts med en gnutta damm och kommer ha den klaraste speglingen du sett efter att den har gått igenom Pong regimen. Genom att använda hennes många år av färdighet kan Pong liva upp tristaste av skrov till de mest glänsande av sken. Det kommer snart finnas industri standard med namn Pongs Perfekta Polering – toppklass!

Kari

Med 25 års erfarenhet inom industrin har Finlands finest varit en del av Ramsmora teamet i mer än fem år. Segelbåt specialist, expert på att klämma sig in i de trånga områdena för att hålla din båt flytande. Han fixar allt smått och gott du behöver för att göra din resa perfekt. Under helgens tjänstledighet har Kari ett glas avkopplande rött i handen men på måndag frigör han dina segel, serva en motor och justera din kabinett.

Osman

Som färsking från Eritrea har Osman varit i Sverige i två år och gick med Ramsmora med flykting programmet förra året. Han gör ett bra jobb, hans bakgrund som svetsare och hans ivrighet att lära sig har snabbt etablerat honom som en väsentlig del av vårt team. Som lärling till Pong glänser hans polerings förmåga, resten av teamet hjälper honom att arbeta hårt för att finslipa sina lyft och service färdigheter. På så kort tid har han bidragit mycket som en värdefull och allsidig medlem.

Rolf G

Teknisk säljar specialist och båt guru Rolf har varit i branschen i över 20 år. Med en bakgrund på Volvo Penta och med en galen rad av erfarenheter från att leda marina företag i Sverige, delar Rolf sin kunskap med teamet. Som en entusiastisk simmare vet han hur viktigt det är med en ren fungerande båt, vare sig det gäller råd om att byta ut din motor, omkonfigurera din elektricitet eller en konversation om vad du ska köpa härnäst så är Rolf mannen du söker.

Vermeer Darling

Karaktär lyftkranen med kraften att lyfta ditt humör, Vermeer Darling, som hon så kärleksfullt kallas ankom 2014. Rå kraft med en finkänslig touch, lyfter hon de största båtarna och hanterar dem med en moderlig hand för att säkerhetsställa att din bebis är säker och trygg under sin resa från land till vatten. Hon opereras endast med tränade händer, njuter av regelbunden insmörjning och klagar aldrig – vilken tjej!

Johan Pedersen

Som VD och ägare av Ramsmora arbetade Johan med outtröttliga ansträngningar för att göra företaget framgångsrikt. På grund av hälsoproblem överlämnades förfogandet/kontrollen till Stefan, Johan vet att verksamheten är i säkra händer. Nu när han arbetar bakom kulisserna ser man honom och hundarna tar stort intresse för båtvarvet medan han utvecklar nya satsninga

KONTORS ADMINSTRATÖR

Ny på företaget men med en viktig roll. Mrs P/fru P är en top administratör som håller uppdateringar uppdaterade, småpratar med kunder och håller verksamheten rullande.

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss